Levertijd
Ik doe er alles aan om de pakketjes zo snel mogelijk te versturen, maar houd rekening met een levertijd van zo’n 1 tot 3 werkdagen. Op dit moment geldt voor 15.30 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Heb je een product besteld wat niet leverbaar blijkt te zijn, dan krijg je daar zo snel mogelijk bericht over.

Verzendkosten
De pakketjes worden verzonden met PostNL of met DHL (afhankelijk van de hoeveelheid pakketten) en worden binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd. Als de bestelling is afgerond ontvang je een mailtje van mij. Let op; het kan zijn dat deze mail in je spam box terecht komt!

Ik hanteer €7,50 verzendkosten voor pakketpost, dit is tot 20 kilo. De verzendkosten boven de 20 kilo zijn bespreekbaar, het is daarbij ook mogelijk om je pakket in 2 delen te laten verzenden om verzendkosten te drukken.
Ik zorg ervoor dat de producten zo goed mogelijk verpakt zijn om schade te voorkomen. Je ontvangt hiervoor altijd een Track & Trace code in je mailbox.

Retourneren
Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met het product dat je hebt ontvangen. Je hebt recht op een bedenktijd van 14 dagen die ingaat op de dag dat je het pakketje hebt ontvangen. Je bent wel verplicht om je binnen 14 dagen na ontvangt te melden dat je het pakketje terug wilt sturen. Ik verzoek je dan altijd eerst contact op te nemen met mij voordat je het pakketje retour stuurt, dit kan via info@liefscarolien.nl.
Vermeld in de mail duidelijk je gegevens als naam, adres, ordernummer, het product waar je niet tevreden over bent en jouw rekeningnummer.

Wil je het pakketje terug sturen dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening, tenzij anders afgesproken. Het terugsturen van een pakketje kan alleen als de verpakking nog compleet en intact is. Tijdens het transport ben jij verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen, diefstal en verlies van het pakket en de inhoud daarvan. Zodra ik het pakketje retour heb ontvangen ontvang je het aankoopbedrag van mij binnen 14 dagen terug.

Meer informatie over retourneren en bedenktijd vind je in de Algemene Voorwaarden (artikel 6, 7 en 8).